Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Var meget skeptisk, men tok den ut av hylle på biblioteket. Elsker å teste litteratur fra forfattere jeg aldri før har lest. Forfatter fra Litauen. EUs litteraturpris for 2012. Essays og noveller. Ble begeistret. " Til morfars femtiårsdag ga noen landsbyen ham en bit skinke pakket i en avis. Skinken så ut som marmoren på Moskva metro. Men ingens slektninger kom." Slike bøker har alltid en vanskelig start, du får lyst til bare å kladde den sammen og gi opp. Men noen ganger lønner det seg å fortsette. Denne gangen angret jeg ikke.

" Feminismen knyttes fortsatt til kjevlevifting, mens de kvinnelige litauerne som tør skrive stoisk, åpent, intrigerende, ja jeg vil si kunstnerisk, om de mest intime delene av kvinners problemer settes ikke pris på av menn, de blir ikke elsket og de gjøres narr av"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGro