Viser 11 til 18 av 18 omtaler

En spennende bok, men i lengste laget for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra skrevet. Spennende og drivende, til tider en pageturner. Godt persongalleri. Det som skurrer litt er enkelte ting som er veldig usannsynelig, da tenker jeg på det med at en person er så alminnelig at han er umulig å beskrive, samt at han kan ha gått gjennom et skoleløp i samme klasse uten at noen har lagt merke til, eller husker vedkommende, det blir litt for dumt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En blodig, men utrolig spennende og velskrevet bok. Krim på sitt beste, men kanskje i overkant med ofre. Mot slutten klarte jeg ikke å legge boken vekk. Lånt som ebok på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka startet veldig bra, spennende, god driv, lettlest, fengende. Men et sted på veien ble det bare så altfor mye, forfatteren ønsket nok å holde spenningen oppe, men når det blir så mye ondskap og mord at det blir usannsynlig skjer det motsatte. Jeg hadde ingen problemer med å lese ferdig historien, men selv om det var spennende ble det helt greit å legge den fra seg en dag eller to. Veldig synd at historien helt "bikket fullstendig over".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De som har en dragning mot bestialiteter og grenseløs ondskap, vil sikkert finne mye interessant i denne boka. Her blekner selv Jo Nesbø. Boka er i og for seg, spennende nok, men det hele blir etter hvert så uvirkelig og lite sannsynlig at spenningen for en stor del slipper taket.
Dessuten mer enn ante jeg jeg neste "step" i boka lenge før forfatteren nok hadde tenkt å lette på sløret.
Mulig denne boka kan ha litt appell til sympatisører av IS, ment på den måten at i miljøer hvor grov vold er det normale, blir kanskje ikke bokas ekstreme handlinger så aparte, likevel.
Boka er heller ikke særlig godt oversatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorKirsten LundAnniken RøilReidun Anette AugustinTerje MathisenLilleviJulie StensethAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg InstefjordFyodor YovavichEli HagelundLars MæhlumThomas Heie H.Stig THeidi LAmanda ABjørg RistvedtHelge-Mikal HartvedtReadninggirl30Akima MontgomeryIreneleserHeidiTore OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørg  Frøysaa