Viser 11 til 20 av 34 omtaler

En sterk og godt skrevet bok. Den tar opp et veldig viktig tema, og man føler at man blir veldig godt kjent med personene i boka. Man føler veldig med Eleni, og spesielt Giorgis, og alle de andre boka omhandler. Jeg ble tipset om denne boka av en lærer, og jeg fikk veldig mye ut av lesningen. Ikke bare fikk jeg lest en ordentlig god roman, men jeg lærte en del om spedalskhet i tillegg ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen stor bok for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk bok, den rører virkelig ved deg, en bok du aldri glemmer, en leseropplevelse som fester seg, levende beskrivelser.. Alt dette sa de om boka.

Jeg synes den var skikkelig kjedelig og gadd ikke lese den ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var på øya Spinalonga noen år før denne boken kom ut, og det var helt spesielt å lese den når jeg hadde vandret mellom husruinene og på stiene. Å ha faktiske bilder i hodet under lesingen...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spedalske på den greske øya Spinalonga.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt enkelt skrevet, men alikevel så herlig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg klarte virkelig ikke å bli ferdig med denne boken uansett hvor hardt jeg konsentrerte meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den i Hellas da jeg besøkte øya Spinalonga.
En utrolig flott bok. En absolutt favoritt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God bok med en fantastisk historie bak ! :) Personlig slet jeg litt med å komme i gang med boka. Begynte å lese den mange ganger men falt av. Til slutt når jeg smurte meg med tolmodighet og leste hele boka var jeg veldig glad for at jeg gjorde det !

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boka var fin. Historien var såpass interessant at den holdt fast i meg til boka var slutt. Men dette ble likevel ingen stor leseropplevelse for meg. Tenker denne kan passe på late dager på stranda eller i solveggen på hytta om sommeren. Lett underholdning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødEileen BørresenKjell PsveinSissel Elisabeth