"Å lese Lolita i Teheran" leste jeg for noen år siden. Jeg syntes det var en utrolig flott bok! Denne helgen leser jeg Stuepiken, av Nita Prose, og har lest ca 2/3 av boka. Boka var en #1 New York Times bestselger, og har vunnet Goodreads Choice Award i 2022. Det er en lettlest, interessant bok om Molly, som ikke er helt som alle andre. Ønsker alle en god helg videre :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så kjekt at du likte Å lese Lolita i Teheran. Stuepiken leste jeg som påskekrim og likte den nokså greit. Håper du får en god lesning og ha en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtPiippokattaEvaanniken sandvikMarie HolterKirsten LundHanne Kvernmo RyeLinnTor-Arne JensenEllen E. MartolAnn ChristinKaren RamsvikEmil ChristiansenLinda NyrudLise MuntheTove Obrestad WøienDannyEgil StangelandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechKnut HauglandNina SolåsRoger MartinsenInger-LiseLeseberta_23ToveBjørg  FrøysaaRandiAHilde H HelsethTone HGrete AastorpsiljehusmorMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsTheaReadninggirl30NorahJarmo Larsen