Nå har eg lest de tre bøkene om Robert Langdon, og vil faktisk sei eg likte denne best, kanskje fordi eg ikkje hadde noen forventninger til den på forhånd. Fikk t.o.m en overraskelse i denne boken. Men etter å ha lest disse tre bøkene, og på forhånd ha lest forfattere som f.eks Tom Egeland, må eg sei Dan Brown è ein middelmådig forfatter. Men, heilt grei underholdning, og dette è ein type bøker eg liker veldig godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte DaVinci koden bedre enn denne. Jeg synes han kunne spart seg for de siste 50 sidene eller så. Og jeg synes konklusjonen på denne boka ble for dum. Men jeg merker også at etter jeg studerte ved universitetet i et par år, så har jeg begynt å irritere meg over språk i bøker jeg før elsket. Så godt mulig jeg hadde likt denne bedre før jeg studerte enn det jeg gjør nå. Men historien fenger, uten tvil. Det er bare det at den blir litt for lik de to første bøkene og at jeg ikke likte slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete Aastorp