Denne boken fikk jeg frem da jeg for første gang prøvde onskebok.no. Jeg likte vel egentlig boken, selv om den nesten ble litt for pervers, selv for meg. Og jeg liker egentlig bøkene litt perverse, som den pervoen jeg er.

Men jeg ble furten, og følte meg så utrolig lurt på de siste sidene, hvor man skjønner at hovedpersonen ikke akkurat var den hun utga seg for å være. Men jeg har kommet meg over det, og kan le av det nå altså. Så det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har akkurat lest ferdig boka, og skjønte ikke helt slutten... Ble Bjørn sint fordi hun var eldre enn det hun var? Eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han ble vel sint og skuffet for at hun hadde løyet for ham om hvem hun egentlig var?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det en god stund siden jeg leste "Bunnforhold" av Ragde. Men jeg tror jeg husker det viktigste ved denne boka likevel.
Bunnforhold handler vel mest om det å leve ut fantasier og ønskedrømmer, å flykte fra virkeligheten. Flukt fra et trist hverdagsliv, der ingenting spennende skjer...
Det handler om at vi kanskje alltid bør være litt varsomme med å stole på hva ukjente mennesker forteller oss, og ikke stole på all info som vi finner på nettet.
Virkelighetsflukt kan føre til alvorlige forstyrrelser og psykiske lidelser.
Å leve for lenge i en fantasiverden kan være uheldig. En dag våkner man kanskje opp og blir nødt til å se virkeligheten i øynene...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

helt enig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Malinn HjortlandHilde VrangsagenIngeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie Uvaag