Dette er en av de aller sterkeste, beste og såreste bøker jeg noen gang har lest. Skulle ønske alle ville lese denne boken.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eg klarte ikkje lese denne ferdig. Eg kom til side 148, og innan då rakk eg bli så lei av det klisjefyllte språket at eg innsåg at eg orkar ikkje lese 200 sider til med dette. Laila sitt forhold til mora blir for eksempel skildra slik:

Hun kom aldri til å sette merke i Mammis hjerte slik som brødrene hennes, for Mammis hjerte var som en blek strand der Lailas fotspor alltid kom til å bli skyllet bort av de sorgtunge bølgene som steg og sank, steg og sank. (s. 148)

Dette sitatet er dessverre representativt for språket i boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg er veldig glad i poetisk språk, men det hender det kan bli vel mye i en bok og da blir det bare dumt og pinlig :) Troverdigheten blir borte for meg da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg opplevde språket i denne boka som poetisk og vakkert, snarere enn klisjefyllt. En fin kontrast til det knappe, presise språket jeg opplever i en del nyere litteratur - uten at det nødvendigvis står tilbake for denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg fekk ei kjensle av at forfattaren prøvde på noko, som falt litt gjennom. Eg liker også poetisk språk, men som Hedvig seier over, det kan bli litt vel mykje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg kunne ikkje vore meir ueinig. "Tusen strålende soler" er ei bok som er gjennomført frå den fyste setninga til den allar siste. Eg elskar korleis han skriv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja helt enig.. jeg leste denne boken for en stund siden.. og jeg hadde lyst at den skulle vare i flere hundre sider til.. jeg slukte boka på en uke jeg..hehehe fantastisk bok!!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg pløyde igjennom den på 5 dager, og kunne gjerne ønsket den var lenger. Om den blir filmatisert skal jeg se den samme dagen den kommer ut!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, jeg har anbefalt den til mange.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KJarmo LarsenMarianne  SkageLailaTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaHanne Kvernmo RyeJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteBerit RHilde H HelsethIngunn ØvrebøDagfinn JakobsenMonica CarlsenIngvild SGroFindusbrekMathiasPiippokattaStig TTurid KjendlieTonesen81Julie StensethRoger MartinsenCatrine Olsen ArnesenWencheAvaChristofer Gabrielsen