Nå har jeg lest den første boka i serien om etterforskeren Erlendur. Interessante karakterer og miljøet rundt dem. Den er jo typisk "skandinavisk", som kan være både og. Myren er grei lesning og jeg håper at neste bok er mer fengslende:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, den var grei, men dessverre ikke så mye mer enn det. Plottet i seg selv var egentlig ganske morsomt, og jeg syns det var befriende at handlingen holdt seg til etterforskningen og den alene (minus en selsom historie rundt Erlendurs privatliv). "Alle" andre krimbøker tar jo for seg nåtid og datid i annen hvert kapittel, eller aller helst flere historier som flettes inn i hverandre. Egentlig elsker jeg slikt, men som sagt: Det var befriende med noe annet for en gangs skyld. Positivt er det også med en etterforsker som ikke er halvt ihjel drukket. Mannen er jo tilnærmet normal!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran Johansen