Vet ikke helt hvorfor jeg kjøpte denne boken, men lot den ligge lenge før jeg begynte på den. Men når jeg først kom i gang så klarte jeg ikke å legge den fra meg. Denne boken har sørget for at jeg leste til klokken ble så alt for mye, den var egenhendig skyld i at jeg glemte å gå av bussen på vei til jobb, og den var også skyld i en av mine beste leseopplevelser i 2010.

Noen vil si at det blir for mange løse tråder, at disse ikke blir samlet, men jeg syns det er i historiens ånd at ting forblir uforklart. Denne boken anbefaler jeg til alle!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten Bolstad