Åhh! Jeg elsker denne boka, den er så utrolig bra skrevet. Og så er det egentlig helt utrolig at en så brutal lek kan ende opp i å ikke være så brutal likevel, men bare fantastisk kul og spennende. rett og slett fengslende. Jeg brukte ei uke på å lese hele serien og var helt i bokverden! Skulle ønske det var flere bøker av denne sorten! Rett og slett fengslende og fantastisk bra! En av mine absolutte favoritter!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig! Måten Collins skriver på er utrolig fengende, og jeg vet rett og slett ikke hvor mange ganger jeg har lest den første boka. Er derimot ikke helt fornøyd med hvordan serien endte, er en del ting jeg ikke var helt enig med der selv om jeg ser logikken i at det var sånn det gikk. Men virkelig, om du finner noe som er i nærheten av denne boka, shout out ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

helt enig jeg elsker denne serien, men ikke helt enig med endelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil Stangeland