Fine boka! Alltid litt trist å komme til slutten av serien. Men siste sladder på eteren er at en ny bok kommer i mai 2011. Så bare å krysse fingrene!

Sookies kompliserte liv fortsetter å rulle videre i en overnatulig fei. Må si jeg har sansen for Sookie og Eric. Blir spennende å se hvordan det går med Bill fremover. Gir han opp Sookie? Skulle på en måte likt å se at Sam kom inn i bildet, siden han kan gi Sookie en mer "naturlig" fremtid. Nå ja. Håper det kommer mange fler!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg gruer meg allerede til jeg kommer så langt at jeg er ferdig med serien. Er litt over halvveis i bok 8 nå. Er utrolig fascinert av alt det som foregår mellom Eric og Sookie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må smile når jeg leser innlegget ditt, for en del av meg skulle ønske jeg ikke har lest alle enda. Det er mer og glede seg til! Både bok 9 og 10 er gode bøker. Det finnes en novellesamling også om du er altslukende i Sookie universet. A touch of dead heter den. Kos deg masse :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ja. Det er noveller tatt ut fra den store Sookie konteksten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jeg allerede skaffet meg hehe. Jeg måtte bare ha den da jeg så den. Jeg synes bok 5 og 6 var dårligere enn de beste, så at 7 og 8 kom og var så bra likte jeg godt. Så nå gleder jeg meg bare til de to siste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja