Kjempegod krimbok. En fillipinsk mor og tre barn blir drept.Samtidig forsvinner en etterforsker.Er han tilknyttet drapet, er faren til barna tilknyttet... Mange tilfeller rulles opp.Kanskje finner de noe i familiens fortid. Boka kan anbefales

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Mitt første møte med Carin Gerhardsens forfatterskap. Hun skriver bra og lettlest med godt driv hele veien; jeg tror jeg har funnet meg en ny krimforfatter å koble av med!
Boka forteller ikke bare én sørgelig historie, men flere. Disse historiene griper inn i hverandre og får fatale følger. Samtidig blir man mer og mindre godt kjent med personene det gjelder, både jobbmessig og på det personlige plan. Alle har sitt å bale med, hemmeligheter og relasjoner som ikke alltid kan eller bør tas fram, ting fra fortiden som burde ha blitt snakket mer om og fått lov til å bli bearbeidet mer. Det er triste skjebner for mange mennesker her i denne boka.
Jeg ser at hun har skrevet tre bøker til, som jeg må prøve å få med meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg til å ta fatt på denne i dag. De to foregående var knallbra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne har jeg nettopp lest og jeg likte den også veldig godt :) Jeg leste 2 andre bøker av samme forfatter også og de er like bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundLilleviPiippokattaAud- HelenTatiana WesserlingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTanteMamieGrete AastorpAmanda AIngunn SJBNorahGunillaReadninggirl30KjerstiMalinn HjortlandVannflaskeAnne Berit GrønbechLailaBjørg Marit TinholtDaffy EnglundBenedikteBerit RHarald AndersengretemorHeidi LStig TTor-Arne JensenElla_BTheaRade AlmudaffarmarithcEmil ChristiansenJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågDemeterEgil StangelandHarald KAnette Christin MjøsRufsetufsa