Mitt første møte med Murakami - og jeg er meget fornøyd. Jeg forstår det slik at dette ikke er hans beste bok, så jeg tror definitivt jeg kommer tilbake til han senere i år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Dette er min første Murakami og jeg startet på denne med ett åpent sinn og en sunn smule skepsis. Jeg likte måten boka er skrevet på og når jeg var ferdig var jeg egentlig fornøyd, men etter en stund kom jeg til å tenke på denne voldsmannen. Føler at boka ikke er helt ferdig, men det er kanskje stilen til Murakami?

Kommer nok til å prøve flere bøker om jeg snubler over de.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, tror nok man trygt kan si at det er stilen til Murakami. Jeg er egentlig en som nærmest krever handling i skjønnlitteratur, men Murakami kan godt få lov å drodle i vei uten at jeg bekymrer meg særlig for plott og framdrift. Merkelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skjønner hva du mener. Det er ikke så viktig å forstå alt, det er bare en glede å få lov til å være med på reisen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du syns denne var Ok burde du helt klart sjekke ut de mest populære. :) Og ja, det er litt Murakami-stil å la trådene henge litt løst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar :-) Har fått med meg at dette er en av de svakere bøkene hans så da er det greit å ha startet med denne. Skjønner at jeg har flere gode Murakami-opplevelser foran meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg også møtt Murakami for første gang, gjennom denne boka, til tross for at jeg har Kafka on the Shore or Norwegian Wood ulest i bokhylla (må spare perlene litt lenger!) Jeg er fornøyd. Skjønte ingenting, men det skal man vel ikke heller med denne forfatteren :)Likte det jeg leste, uten å vite hvorfor, og gleder meg stort til å åpne de jeg har i bokhylla, ettersom flere sier at dette er Murakamis svakeste bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig med deg! Også min første Murakami og fordi om den ikke stod til toppkarakter likte jeg den så absolutt. Denne korte historien, som foregår i løpet av en natt, er etter min mening en god samtidsroman. Ungdom og ungdomskultur. En moderne historie i et urbant miljø, men med tidløse mellommenneskelige temaer. Jeg likte den litt sjenerte 19 åringen som er bokas hovedperson og er litt imponert over at det er en godt voksen mann som beskrev henne. En liten anmerkning får han dog for en litt virkelighetsfjern beskrivelse av kvinnelig biologi:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den jeg har likt best av Murakami er "Kafka på stranden". Jeg hørte den riktignok som lydbok, lest av favoritten min - Duc Mai-The.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefaler Norwegian Wood som jeg er i ferd med å avslutte. Har ikke lest noe annet av Haruki Marakami før, men NW er, som det stod et sted om forfatterens stil, både enkel og kompleks. Mange skjebner som en kommer veldig nær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er jeg halvvegs i Norwegian Wood. Veldig fin bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra at du liker den:) Vurderer å lese noe annet av Haruki Murakami snart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, tror nok den blir neste på lista. Veldig enig i det om enkel og kompleks - det er ikke vanskelig å følge historiene, men å følge dem videre er faktisk ganske komplekst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KVannflaskeingar hTralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundKirsten LundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda Nyrud