Vill lidenskap, skrekk, forferdelse og nedarvet slektsforbannelse! Hoffmann er grøsserromanens far og blant hans grufulle historier står romanen om den forbryterske Kapusinermunken Metardus og djevelens trylleeleksirer i en særstilling. Boken er oversatt av Sverre Dahl.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er en av mine favoritter. Leste den for noen år siden i dansk oversettelse, og nå nylig også på norsk. Venter i spenning på nye oversettelser av Sverre Dahl, og anbefaler på det varmeste Djevelsens eliksirer for alle bokelskere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da er den lagt til i min huskeliste over bøker jeg vil prøve å få lest... men akk o've tror den listen aldri tar slutt... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

tuhamreConniePiippokattaKjetilTone SundlandLeseaaseKnut SimonsenSynneMLene AndresenReidun Anette AugustinRisRosOgKlagingToveStig TEvaIngvild SKarin Bergandreas h. o.Jakob SæthreAnn ChristinIngunn SKirsten LundJulie StensethHeidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaVannflaskeUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje HvalstadTrygve JakobsenAvaSigrid NygaardLisbeth Marie UvaagTerje MathisenTove Obrestad WøienFindus