Dette er Koontz på sitt absolutt beste, anbefales å lese denne. Skulle så gjerne vært filmatisert i nært samarbeid med Dean ham selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Du som liker Koontz så godt, anbefaler jeg at du leser Intensity (I den tolvte timen som den heter på norsk). Den er virkelig spennende og engasjerende. Virkelig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for anbefalingen :) har lest den ja og den er som sant utrolig bra. Likte også filmatisering av filmen. Er litt ny på bokelskere.no og skal få lagt inn en anbefaling/kommentar om denne boka, samt andre bøker jeg har lest etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen til bokelskere:) Gleder meg til du legger inn flere bøker, for det var en periode jeg ble litt lei av Koontz, men nå har jeg fryktelig lyst til å lese flere bøker av ham igjen. Er enig at filmen basert på Intensity er bra (i alle fall bedre enn de fleste Koontz filmatiseringene. Dr. Cox fra Scrubs er helt syk i denne filmatiseringen og ikke minst genuin. En av de sykeste rollene jeg har sett og jeg har sett mange;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenPiippokattaKirsten LundHarald KBjørg Marit TinholtStig TEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteHilde H HelsethBeathe SolbergAnnaCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil Stangelandmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaoline