Leste den på en dag, fikk meg til å gråte!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ei sterk, grusom og viktig bok. Eg lånte boka som lydbok, og kunne derfor ikkje skumme meg forbi dei verste og mest forbedrande situasjonane for kvinna.Eg forstår ikkje det er mogleg å behandle folk slik det er omtalt i "Tusen strålende soler". Men dessverre veit vi at det skjer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Si det... Jeg skjønner ikke jeg heller at noen kan utøve sin makt på andre mennesker på denne måten bare fordi de er menn.Iran og Afghanistan har mye å jobbe med når det gjelder menneskerettigheter og likestilling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sterk kost. Mange kvinneskjebner. Lykkelig for å ha vokst opp i et kvinnevennlig land i en tid som fremdeles gir oss alle muligheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Kvinner i Norge er heldig i forhold til medsøstre i mange andre land:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er uten tvil gråtemateriale ja ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

;-)Veldig gripende og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilLars MæhlumbeaverkriekKirsten LundVannflaskeHilde H HelsethNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita RoenEileen BørresenLisbeth Kingsrud KvistenCarine OlsrødAnne-Stine Ruud HusevågNorahHilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad WøiensomniferumTone HHarald K