Denne får æren av å være første bok i 2011. Den var en julegave. Er spendt på den... Noen som har lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har lest den og ble litt skuffet, for den var ikke sånn som jeg forventet og trodde. Men allikevel har den et bra innhold og jeg synes den er verd å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, jeg fikk info av han jeg fikk den av, så jeg var forberedt på måten den var skrevet på da... Begynte på den i natt, og tror jeg skjønner hva du sikter til... Men jeg kjenner at den er i ferd med å gripe meg med sitt spesielle innhold, kommer til å lese mer ved første og beste anledning...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja innholdet er gripende. Den gikk ganske fort unna husker jeg, nettopp fordi den grep meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En interessant liten sak, man får litt assosiasjoner til "Anne Frank"...den blir jo også tilnærmet biografisk (mer det enn litteratur) med de fine illustrasjonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det kan jeg tenke meg, kjenner at jeg lengter etter å få tid og ro til å lese videre... Det er egentlig ganske deilig å kjenne en slik lengsel etter å lese videre i en bok...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Kirsten LundReidun Anette AugustinChristofer GabrielsenalpakkaGrete AmundsenFinn Arthur JohansenIngunn STine SundalEinonieBeathe SolbergAkima MontgomeryTrude JensenLabbelineEgil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorAnniken RøilTerje MathisenLilleviJulie StensethAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg InstefjordFyodor YovavichEli HagelundLars MæhlumThomas Heie H.