Åh..en bok etter mitt hjerte. Rett og slett gull for en som fremdeles strør om seg med uttrykk som morgentoalett, matpakke og øyensverte :) Fine kona som la denne under treet i år!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Matpakke er da i bruk, men jeg oppdaget nettopp at sjuåringen min aldri hadde hørt om niste...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

morgentoalett, matpakke og øyensverte
heter det ikke det da... :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Øyensverte heter mascara da...:) De to andre trodde jeg var helt vanlige ord. Jeg leste på et annet forum om ord som var på vei ut, og der var ordet cardigan med, da begynte jeg å lure på hva i alle dager det plagget jeg har så mye av i garderoben heter...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He, he, nostaligiske ord - ja, det hadde vi en laaaang tråd om, noe av det første jeg var med på her på bokelskere!
Cardigan avstedkom atskillige kommentarer. Det er en langermet, livkort jakke i tynn ull, gjerne i pastellfarge og med perlemorsknapper. Rund hals uten krage. Ikke alle mulige andre jakker, nei :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Altså, min jakker er langermede og livkorte (jeg liker ikke de lange jakkene som "alle" bruker nå for tiden), de er i tynn ull eller bomull, de fleste er i en aller annen pastellfarge, men jeg har i svart, hvitt, beige og mørk lilla, noen har perlemorknapper, men ikke alle. Bare en har krage (fuskepels), og noen få har v-hals. Mitt store spørsmål går da til eksperten: Hva skal jeg kalle de jakkene som er i bomull, ikke har perlemorknapper, har v-hals og den ene som har krage? Jeg har veldig mange slike jakker i garderoben nemlig, så det kan være greit å vite;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oi, oi, oi - nå også som moteekspert :-)
Heldiggrisen som har så mange lekre jakker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kommer nok til å anskaffe meg denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsket også denne,og ønsker meg den til jul i år :) Men jeg følte meg litt gammeldags - jeg bruker MANGE av uttrykkene daglig;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En aldeles herlig bok! Ble så inspirert at jeg rett og slett måtte skrive et blogginnlegg hvor jeg strødde om meg med glemte ord fra min barndom! Et festlig oppslagsverk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie Stenseth