Beste boken jeg har lest i 2010.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

[ Slettet av bruker ]

Har også mye godt å si om denne boka, det har jeg skrevet om i en av de andre trådene. Fint å ha internett å sjekke opp mot fakta underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ga opp etter en halv centimeter. Øya er dårlig skrevet. Den tar ikke leseren inn i handlingen, men står på slørete avstand og betrakter.

Minner om Irish Coffee der man har glemt å ha i Whisky.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Einig med deg. Dårleg språk øydelegger historia for min del iallefall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må gi den litt mer tid.. Den blir veldig fort bra, men litt tam i begynnelsen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du ga opp så fort så har du jo ikke fått med deg noe særlig av boka (dette er ei tykk bok), i alle fall ikke av handlingen. At du synes det lille du har lest er dårlig skrevet er en annen sak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes Øya var en vakker bok med gode skildringer, en gripende fortelling om Spinalonga og livet der og et familiedrama som ihvertfall rørte meg. Tåler å leses flere ganger;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den tok i alle fall meg inn i handlingen!En fengslende bok som jeg hadde problemer å legge fra meg.Neste gang jeg reiser til Kreta blir Spinalonga et selvsagt stoppested!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ferdig med boka for andre gang, og jeg syns den fortsatt er knall bra. Jeg liker litt det at den er lettlest, og syns den er veldig fengende. Klarte lett å leve meg inn i boka, og hvis jeg havner på Kreta engang vet jeg hvor jeg skal dra hen.... =) Flott bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente Nogva