Her får vi presentert noen flotte noveller som beskriver ulike mennesketyper, deres gjøren og laden på en positiv og likefram måte uansett hvor i samfunnet de tilhørte, fattig som rik, stygg eller pen.
Tsjekhov tar oss med på en reise i deler av det russiske samfunnet på slutten av 1800 tallet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Tsjekhov er det alminneliges mester. Han er så god at det er vanskelig å se det, men man merker det; han både forstår og har kjærlighet til disse menneskene, og han gir oss deres liv med respekt og ærlighet. Tsjekhov får meg alltid til å tenke; hvilket godt menneske han må ha vært!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

jeg mener Tolstoj så på Tsjekhov som godheten selv !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaha, interessant. Men likte du boken? ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Øystein det gjorde jeg, og som jeg skrev så var det noen flotte, vel jeg skulle selvfølgelig også ha skrevet meget gode noveller :)
Jeg synest det er interessant å lese om den tidsperioden i Russland. Får du tak i denne boka, ikke nøl :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så akkurat i disse dager at bokklubbene.no solgte denne til 50,- og da nølte jeg ikke ett sekund. Husket din anbefaling.

En bok jeg aldri ville kjøpt hvis det ikke var for dere her inne. Hadde jeg ikke funnet denne nettsiden, er jeg redd det bare hadde gått i halvgode bestselgere.

En stor takk til alle dere som gidder å gi av dere selv og bokopplevelsene deres!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kjøpte den jeg og. Et skikkelig røverkjøp:) Den, og mestemøte utgaven av Ivan Iljitsj død, til samme pris:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenNicolai Alexander StyveTanteMamieGrete AastorpCarine OlsrødVannflaskeCamillatuhamreConniePiippokattaKjetilTone SundlandLeseaaseKnut SimonsenSynneMLene AndresenReidun Anette AugustinRisRosOgKlagingToveStig TEvaIngvild SKarin Bergandreas h. o.Jakob SæthreAnn ChristinIngunn SKirsten LundJulie StensethHeidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje HvalstadTrygve Jakobsen