Fantastisk! Vanvittig spennende, men med en god porsjon humor også! Vil ha mer!!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Det er første boken jeg leser (lytter)av denne forfatteren; selv om krim ikke er min prioriterte lesegenre, får jeg med meg en del innimellom annen litteratur, som avveksling. Denne er jo utrolig spennende...jeg må "koble den ut" innimellom og ta en pause..den er ganske intens. I hvert fall ikke kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja dette var krim av ypperste merke. Et vanvittig driv. Kan minne litt om Jean Christophe Grange på sitt beste. Det er tydeligvis i Danmark den gode krimmen kommer fra nå. "Den siste gode mann" var også meget god.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har den liggende i lyd...ser ut som den må opp på prioriterings-listen da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker denne krimserien veldig godt. Jeg har nevnt det før. Dette og Millenniumstrilogien til Stieg Larsson er vel noen av de krimbøkene jeg setter mest pris på.

Spennende lesing, men samtidig morsom med kommentarene til Assad.

Denne boka tar for seg at en flaskepost med et brev i havner på kontoret til Carl Mørk. Det viser seg at kidnapperen og morderen har noe i mot religiøse sekter/menigheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er så enig, så enig! Jussi Adler-Olsen seiler opp som en av mine favorittforfattere! Gleder meg til Journal 64 - om et år har vi den her!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jussi Adler-Olsen har blitt en favoritt. "Flaskepost fre P" er like god som "Kvinnen i buret". "Fasandreperne" - bok nr.2 ikke så bra som de to andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig, dette er god krim! Har lest de tre første bøkene i serien hans om Avdeling Q, bok nummer to har vel kanskje så langt den svakeste men denne var knallbra syntes jeg.

Har skrevet anmeldelse av boken(bøkene) på bloggen min her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsket første boka i serien, og synes den var den sterkeste. Likte "Flaskepost fra P" mindre enn den første, men bedre enn bok nr. 2. Absolutt spennende lesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hører det er mange som roser denne forfatteren opp i skyene. Har lenge vært skeptisk, så kanskje det er på tide å legge fra seg den skeptisimen til side og lese den første boka av ham. Det skader jo tross alt ikke å lese av forfattere man er ikke vant til. Så denne forfatteren er notert!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Liker du krim, så vil du ikke kunne legge fra deg Jussi Adler-Olsen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg elsker krim! Så da bør jeg sjekke ut bøkene hans skjønner jeg;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Japp, sett skepsisen på båten, og kom i gang med Kvinnen i buret - garanterer vel anvendte timer! Herlige karakterer, fantastiske antihelt-refleksjoner fra Carl, som er en smått desperat smånevrotisk etterforsker som utfordres også på kontoret av noe uortodokse medarbeidere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Okey, takk for innspill:) Blir nok ikke til at jeg leser den denne uka for har allerede planlagt hvilke bøker jeg skal "sluke", så blir nok ikke plass til den før neste uke. Men jeg gleder meg vilt. Det er så mange som sier at den er såååå spennende og umulig å legge den i fra seg. Jeg har en nå stående klar i hylla, så jeg ser ikke bort fra at jeg kommer til å lese den i begynnelsen av neste uke og jeg gleder meg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth