Har ikke lest de andre bøkene av Theorin, så uttaler meg kanskje på tynt grunnlag, men denne sjangeren er ikke helt min stil. Overtro og alver og slikt er ikke min sterke side, og synes heller ikke plottet var det helt store.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har lest alle Johan Theorins bøker. Denne siste var noe tam i forhold til de to første. Det med overtro og alver la jeg ikke så mye vekt på. Tror heller ikke det var meningen, det vil komme fram på slutten av boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da stopper jeg å lese...overtro og alver er heller IKKE noe for meg...ante meg at det var noe sånt, har nettopp begynt...og nettopp sluttet...:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som du kanskje har lest i de andre kommentarene om denne boken, så var denne noe annerledes enn de to første.

Både Skumringstimen og Nattefokk var spennende og gode krimbøker, samt en god porsjon overtro og spøkelser. Blodleie var også en god bok, fordi det er koselig å følge personene vi har blitt kjent med i de to første bøkene, især Gerlof.

Håper den fjerde boka, som jeg tror kommer i 2011, blir mer lik de to første, jeg liker den typen bøker best!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ok, mulig jeg skal starte fra begynnelsen, og gi de en sjanse til :))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi-nå ble jeg noe betenkt! Har lest de to første bøkene som jeg syntes var kjempespennende-spesiellt den første.Hadde tenkt å lese "Blodleie" i jula,men kanskje det ikke blir den oppturen jeg hadde håpet på..For mye overtro er heller ikke min sterke side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg for min del kan klare overtro og alver, i hvert fall slik det er presentert i denne boka. Men jeg må innrømme at jeg sleit med motivasjonen for å lese ferdig fordi historien aldri "tar av". Følte ikke at jeg ble kjent med karakterene. Spennende var det ikke heller ikke. Men skal prøve meg på en av de andre bøkene også, kanskje det setter "Blodleie" i ett nytt lys.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Anniken RøilLars MæhlumbeaverkriekKirsten LundVannflaskeHeidi HoltanHilde H HelsethNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita RoenEileen BørresenLisbeth Kingsrud KvistenCarine OlsrødAnne-Stine Ruud HusevågNorahHilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad WøiensomniferumTone HHarald Kingar hTralteJoakimDina