Det er gripende å lese hvordan Harry sliter seg igjennom dette året på Hogwarts. Han føler seg alene, ekskludert og han ekskluderer.

Det fasinerende i denne boka er Harrys innvendige kamp. Satt på en ekstra spiss grunnet båndet han har med Voldermort. Bok er mørk, dyster og dessverre trist. Men jeg må si at jeg ble ordentlig glad i tvillingene når jeg leste denne. De er virkelig en god kilde til latter. Jeg har også veldig sansen for Luna. Hun og Neville er gode eksempler på personer som ikke får være med i gjengen fordi de er litt anderledes.

Rowling fanger og leverer som alltid. Har du ikke lest den, har du gått glipp av noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme