Jeg synest det er så sjarmerende å lese eldre russiske forfattere. Denne gangen har jeg lest noveller av Gogol. Samtaler mellom menn blir ofte beskrevet med store fakter og høye rop. Kan ikke tenke meg noen som kan krangle mer om bagateller enn personer i russisk litteratur det være seg i denne boka og i andre av kjente russiske forfattere.
Artige noveller var det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg befinner meg også i en "russisk-litteratur-lese-raptus". Leste Kirsebærhaven av Tsjekhov i går og skal sannelig gi meg i kast med Kappen til uka. Takk for tipset ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra da. Jeg har mange bøker her hjemme av forskjellige russere men må spre de litt i lesingen så jeg ikke "bruker opp" alle de gode på en gang, hehe. Har ikke lest "Kirsebærhaven" så takk for tipset den skal jeg titte etter og derfor må den skrives ned på lista mi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har i det siste lest mye etter innfallsmetoden og ofte finner jeg det jeg har lyst til å lese akkurat nå! på nettsidene til nasjonalbiblioteket (nb.no). Kirsebærhaven finner du her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Oi, så bra. Hjertelig takk for et nyttig tips. Dette kommer jeg til benytte meg av det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaHelen SkogIngeborg GIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englund