Denne boken er bedre enn den første,man vil ikke legge den i fra seg før siste side er lest.Kepler skriver godt og fengende.Da kan man bare glede seg til bok nr:3.Løp å kjøp når den kommer i butikken.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Kjære Nina, hvorfor skal jeg lese Paganinikontrakten? Når du først logger deg inn for å si noe, skriv en kommentar som forteller meg noe.

Og dere 4 andre som gir stjerne for "godt sagt" ... Hallo, hun har jo ikke sagt noen verdens ting.

Selv la jeg fra meg Hypnotisøren etter 100 sider ca., den var spekulativ i blod og gørr, "nå ble du vel redd".

Herr og fru Kepler har ikke skjønt at 90% av historien foregår i hodet på leseren, ikke på sidene.

Boka minner mistenkelig mye om et forsøk på å fylle hullet etter S. Larsson, nå pøser man på med slagord og propaganda.

Men er det god spenningslitteratur?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mye bedre enn den første : - )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte faktisk anskaffe meg paganini på cd før jeg leste ferdig boken. Med musikke i bakgrunnen ble siste del av boka en virkelig intens opplevelse

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gadd ikke å lese ut den første til Kepler, men kom meg igjennom denne. Mye skumlesing, ikke verken god eller interessant. Og hva er det med disse forfatterne som må skrive i nåtid? Ikke ble den spennende og ikke var personene så veldig interessante heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en sann fornøyelse!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lest/slukt. Utrolig bra og fengslende. :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal begynne å lese den i kveld, og jeg gleder meg masse masse. Syns den første boka og var råbra og hvis det er i samme stil så kan ikke det her bli feil :) Håper bok tre kommer veldig fort!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin Berg