http://www.abcnyheter.no/node/117974

Det heter at man skal gi seg mens leken er god, gi seg med verdighet og ikke strekke ting forlangt.....men....yey HARRY POTTER! Jeg kunne godt ha lest enda en bok med Harry Potter :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 23 svar.

Kansje sånn at det kommer problemer når han er voksen. Det hadde vært kult

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vel, jeg digger HP, men føler at det ville blitt feil med flere bøker nå. kanskje flere i stil med "rumpeldunk gjennom tidene" og "fabeldyr og hvor de er å finne"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serr? Synes bøkene er skikkelig dårlige, prøvde å lese eneren bare for å ha gjort det men orket ikke å pløye meg gjennom den -.- jeg er ikkke noe positivt innstilt til folk som løper rundt og vifter med tryllestaver i utganspunktet heller da. kan ikke fordra fantasy eller komplett urealistiske ting, så jeg holder meg på trygg avstand, skulle bare komme med et negativt innspill ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg simpelten elsker Harry Potter, men skjønner at du ikke mener noe vondt med kommentaren din, at du bare ønsker å si din mening...synes det er bra å få innspill fra alle vinkler :)

JA TIL MERE POTTER! :p hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har ikke lest bøkene, men synes likevel at de er dårlige..?

Hvis man vet at man ikke fordrar en bestemt sjanger er det vel i grunnen like greit å holde seg unna, eller? Selv kommer jeg i alle fall ikke til å begynne å lese og anmelde såkalt "husmorporno" med det første. Tviler veldig på at noe som helst konstruktivt hadde kommet ut av det, og da synes jeg det er like greit å la være.

Håper for øvrig at det kommer mer Harry Potter. Det hadde vært ganske fantastisk. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sier JA TAKK til en ny Harry Potter bok ja! :D Kan ikke få nok av bøkene og filmene. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er også veldig glad i bøkene og filmene om Harry Potter. Jeg synes det er trist at det er hele er over. Skulle gjerne hatt mer om hva som skjedde etter siste bok. Synes det var litt kjapp avklaring med den epilogen. Hadde også vært fint å få se mer fra foreldrenes og Slur sin tid på Galtvort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig!

Og det var gøy å bli kjent med Jacob, Lily og Sirius gjennom faktiske minner, og ikke bare gjennom f.eks. Slurs spydige kommentarer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husk en SPOILER ALERT neste gang du skal røpe noe;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oops, beklager så utrolig mye! Tenkte IKKE over det :O

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå visste ikke jeg at G og H er gift, da jeg ikke har lest den siste boken. Andre her inne har kanskje ikke begynt på den første boken i serien enda. Litt ufint å røpe hva som står sist i den siste boken i serien kanskje?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beklager, beklager, beklager! Legger meg flat!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Harry Potter-bøkene var en genistrek av dimensjoner! Ja, jeg sier JA til mer Harry Potter. Både barn og barnebarn har hatt stor glede av de bøkene, og de er blant de bøkene som er blitt lest flest ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt klart uvurderlig litteratur, som jeg er overlykkelig for at er blitt skrevet. Harry Potter har og er vært til glede for folk i ALLE aldere. Selv min ste-farmor på litt over 70år liker Harry Potter. Dette er ikke noe ordinær fantasy nei, Harry Potter er å blir noe magisk ;p Så enig med det du sier, JA til mer Harry Potter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Shit. En del av meg skriker "JAAAAA! Vær så snill", Mens en annen er litt redd, fordi... det som allerede er skrevet er så bra. Og jeg er så redd for at serien på en eller annen måte skulle klare å tape seg fordi den blir dratt i, selv om det er så utenkelig!

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Så enig, så enig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde ikke sagt nei takk til en bok eller tre flere om Harry Potter nei. Tror det finnes mye mer hun kunne skrevet om sånn egentlig. Skulle gjerne lest om det som skjer etterpå jeg da. Men uansett, Harry Potter er Harry Potter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sier ikke nei takk til mer Harry Potter. Skulle også gjerne lest om årene før han ble født, om Sirius, Lupin, Lily, Snape og resten av den gjengen sin skolegang =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Og om generasjonen etter, med barna til Harry osv. :D Og jeg elsker gjengen til Sirius så skulle gjerne lest mer om de også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mhm...det hadde vært en god idè. En liten "before Harry was born" bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TVannflaskeLinda NyrudMarianne_AvaBenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice Nordli