Paasilinna kjører med håndbrekket på gjennom hele boka. Herlig ide, en del morsome partier, men det er noe uforløst over hele prosjektet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Mitt inntrykk av denne boka er at Paasilinna rett og slett harselerer med religioner, både gamle trosretninger og de nyere trosretningene som omgir oss. Om man bare finner på noe som fenger folk, er det virkelig helt utrolig hva man kan få folk til å kaste seg over og tro på i det rette øyeblikk og i den rette situasjonen.
Konklusjonen på siste side i boka er genial.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En fantastisk ide med et lite stikk til ham som for 2000 år siden sendte sin sønn ned. Persongalleriet er glimrende og for oss som ofte er i Finland er det mye som er gjenkjennende. Og i vår realistiske verden, synes det som om vi i dag må han noen "kulelyn" fra OKKO for å tro på noe. Anbefales - du blir snillere av å lese denne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenTor-Arne JensenElisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokatta