Fantastisk bok. Ville ikke at den skulle ta slutt

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Langt på vei enig. Her er min anmeldelse fra da jeg leste den for et år siden: http://kristiansymseboker.blogspot.com/2012/05/verdensmestrene.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du fått fatt i den allerede? Den kommer jo ikke ut før 6. september! Forstår at den er 1. bok i en trilogi, så du kan bare glede deg til fortsettelsen. Jeg er veldig spent på å få lese den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, denne serien tegner bra..det ble litt omstilling etter "Francis", men jeg har stor glede av å bli kjent med alle interessante personene i denne..fint å kunne ha flere bind å se frem til. Har blogget noen løse strøtanker om Verdensmestrene her .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har akkurat satt igang med boka. Virker veldig bra så langt, men litt tidlig å uttale seg ennå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Romanen blir bare bedre og bedre utover...og Hauk blir et interessant fenomen, en karakter som man husker.- Og flaggstang-eskapaden hans ble ikke så uskyldig som da Emil i Lønneberget heiste søsteren Ida opp i flaggstangen; nei for Hauk fikk det mer groteske konsekvenser. Jeg føler at han er realistisk skildret, på bakgrunn av hans familieforhold....lurer på hva andre synes? Tanker om Verdensmestrene .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var noe skeptisk i starten...og det tok noen sider før jeg begynte å bli helt med..jeg er ikke ferdig med romanen enda, (kommet til ca s.450), men jeg føler nesten jeg lever med blant roman-personene som er så livaktig og godt beskrevet..man undres og stiller seg spørsmål,"hvorfor gjorde han nå det", "hvorfor sa hun/han det", "hvordan er egentlig forholdet mellom den og den"..selv så funderer jeg litt på Lars og "rotte-mysteriet", jeg måtte endre litt på oppfatningen her i dag...føyde til litt under tankene om Lars i bloggen min .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHilde H HelsethNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SReadninggirl30Karin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita RoenEileen BørresenLisbeth Kingsrud KvistenCarine OlsrødAnne-Stine Ruud HusevågNorahHilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad WøiensomniferumKirsten LundTone HHarald KVannflaskeingar hTralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein Kippersund