Hva synes dere om skildringene av hovedpersonenes følelser og handlinger? Er de realistiske?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

jeg har jo lest boka opp til flere ganger, og jeg mener den er bra skrevet, bra skildring. Denne boka, som veldig mange andre bøker, levde jeg meg inn i og var "Vanda". det eneste jeg syns var litt synd, var at vi ikke fikk vite noe fra den tiden Vanda var i frysetanken. Om hvordan de hadde reagert på Mel, osv. men men. Jeg synes det var bra bok i hvert fall ^^ Og ja, det kunne har vært ekte, så ja, realistisk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg leste boken (som nå begynner å bli en stund siden), følte jeg over hodet ikke at skildringene av personenes følelser og handlinger var "urealistiske", spesielt ikke med tanke på at dette er en science fiction, og derfor forekommer det selvsagt handlinger som ikke er normale i vår verden. Men følelsene er så visst realistiske, mener nå jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg enig med deg i. Men mener å huske at da jeg spurte om dette tenkte jeg mer få det følelsesmessige plan. Det var vel noe med hovedpersonenes komplette, uselviske hengivelse til hverandre som frastøtet meg. er vi ikke alle litt egoistiske i bunn? det ble vel litt mye patos for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Nå er det en stund siden jeg leste denne boka, men jeg husker jeg undret meg over følelsene og handlingene hennes, som på en måte ikke hang på greip i forhold til forhistorien. Tror jeg måtte lest den på nytt for å forklare bedre, men siden jeg syns den var dårlig gidder jeg ikke det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte boka og har ingen problemer med å akseptere måten hovedpersonen tenker og handler. Hun er vant til å overta en kropp uten at dens tidligere eiers bevisthet gjør seg gjeldende.

Jeg er fasinert over måten den indre kontakten mellom Wanda og Mel blir gjengitt. Syntes på ingen måte den er dårlig. Ikke vil jeg si den har så mye med Twilight sagaen å gjøre heller bortsettfra at de begge er fortalt fra førstepersons ståsted.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Stephenie Meyer har sakt at det skal være en serie på tre bøker :D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie Stenseth