Jeg likte denne også, jeg. Jeg håper og tror at denne er en innledning til en fortsettelse. Enten om handlingen før og/eller Osloturen. Det må komme en fortsettelse om hva som har hendt med Helge og om Jarles forhold til datteren. Og hva er det med Jarle? Han har alltid vært noe smånevrotisk, men nå virker han litt "Ellingaktig" ut. Han veksler mellom storhetstanker og katastrofetanker. Kanskje han begynner å miste grepet på sin tilværelse?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg hadde så høye forventninger, men det skulle jeg ikke hatt. Dette var ikke boka for meg, jeg var ikke interessert i EN dag av Jarle Klepps liv. For mye gjentakelser, virket som om forfatteren ikke hadde nok å skrive om (sorry Renberg, bare min oppfatning). Tore Renberg har vært en av mine store forfattere, men denne boka ble bare for kjedelig, rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattaAnn ChristinKaren RamsvikEmil ChristiansenLinda NyrudLise MuntheTove Obrestad WøienDannyEgil StangelandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechKnut HauglandNina SolåsRoger MartinsenInger-LiseLeseberta_23Kirsten LundToveBjørg  FrøysaaRandiAHilde H HelsethTone HGrete AastorpsiljehusmorMarianne MHarald KMarianne  SkageJan-Olav SelforsTheaReadninggirl30NorahJarmo LarsenToneTrude JensenAnniken RøilAud- HelenTor-Arne JensenElisabeth SveeVioleta Jakobsen