Historien starter rett før dagens harde styresett startet, så det var veldig interessant å lese om hvordan hovedpersonene i boka fikk oppleve den store omveltninga som faktisk skjedde i den tiden. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg hadde hørt så mye bra om denne boken så mine forventninger var kanskje i overkant... Jeg ble i allefall skuffet. Synes både språket og historien var til tider ganske kjedelig. Men, det er det som gjør det hele spennende med litteratur:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg Merete. La den vekk etter 100 sider. Da hadde det ikke skjedd noen verdens ting. Kun endeløse beskrivelser av folk som ikke ville noe sted. Mulig jeg gikk glipp av poenget, men herregud ... Hvor lenge skal leseren vente på historiens handling?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

absolutt! en god bok som jeg også anbefaler :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Stine.

Hva var bra med denne boken? Hvorfor anbefaler du den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena E