Nå innser jeg at det er en grunn til at bestselgere blir bestselgere. Dette var en fantastisk bok, nesten umulig å legge fra seg. Vakkert skrevet, engasjerende, provoserende og rørende. Har virkelig sansen for Cecilia Samartin, elsket også Señor Peregrino, og gleder meg til å lese Salvadoreña!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

No nærmar det seg snart eit år sidan eg las desse bøkene, men dei ligg kjært i minnet. Eg las først Señor Peregrino, og då eg var ferdig med den måtte eg springe til bokhandelen for å skaffe meg Drømmehjerte. Og så var eg så heldig at eg var i Bergen akkurat då Cecilia Samartin var der, så var så helig å få meg eit signert eksemplar av Salvadoreña som eg koste meg med på den ti-timar lange bussturen heim. Tida gjekk fort, for å seie det slik;P Kos deg! og les sakte, eg angrar på at eg las bøkene for fort, skulle veldig gjerne ha hatt dei leseropplevingane lenger...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Drømmehjerte og elsket den. Den var helt nydelig og var noe annet enn jeg pleier å lese, så det var fint å få noe forskjell. Cecilia Samartin er virkelig god. Akkurat nå driver jeg på med Señor Peregrino. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er enig med deg, jeg synes "drømmehjerte" var helt fantastisk. Jeg elsker bøkene til Samartin, og rangerer bøkene i følgende rekkefølge: 1) Drømmehjerte, 2) Salvadorena 3)Senor Peregrino. Uansett, god lesefornøyelse :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende, jeg elsket Drømmehjerte, men syntes Senor Peregrino var kjempe kjedelig. Er derfor veldig spent på Salvadorena. Ser det er stor forskjell på hvilke av hennes 3 bøker folk har som favoritt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God fornøyelse! For min del, er Salvadoreña den eneste boka jeg angrer på at jeg fullførte. Sentimentalt forutsigbart kliss. Men starten er ok, kos deg med den :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild S