Boken handler om Fred og familienhans, som består av mor og storebroren Bastian. Vi får ikke vite så mye om moren hans, bortsett fra at hun jobber på Nille og går på noen hemmelige møter. Broren Bastian får derimot mye plass i fortellingen. For det er noe med Bastian: noe som gjør ham annerledes enn de fleste andre brødre. Han doper seg nemlig på piller og andre farlige stoffer, og han har også havnet i en ganske stor økonomisk gjeld.
Fred bestemmer seg sammen med kameraten Niko for å hjelpe Bastian ut av uføret. Og det skal bli en reise litt utenom det vanlige.

På flukt fra Bastians pengeinnkrevere møter nemlig Fred, Bastian og Niko helt tilfeldig en dame som bor i et hus ute i skogen. Hun heter Lise og gir dem både mat, rene klær og senger for natten. Oppholdet, som varer et par-tre dager, utgjør en stor forandring for de tre guttene, særlig for Bastian.
Det viser seg at Lise har mistet datteren sin i en overdose, og nå vil hun satse alt på å redde Bastian fra det samme skjebne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth