Som andre bøker om år og tiår fra Vega forlag, holdes det i en overflatisk stil. Boka, som nærmest er av brosjyre-størrelse, skrives uten forfatter, men holder seg i en vi-form som virker anmassende. For nerder er det også noen rare feil.

Doom "spilles på Sonys PlayStation", står det. Lykke til med det i 1994. Playstation ble lansert 9.12.94 i Japan og 29.9.95 i Europa. Det står om 5. sesong av Mot i brøstet, den ble også sendt i 1995 (veldig nerdete info...). Det påstås at floppydisker, disketter, kunne ha lagringskapasitet på 100 megabyte. Grensa for diskettene som folk kjøpte var snarere 1,44 megabyte, noen ganger 2,88 megabyte. Noe som het SuperDisk kunne ta noen hundre megabyte, men de kom ikke før i 1996.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Doom er forøvrig et knallspill O(∩_∩)O

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol