Denne helgen har jeg begynt å lese ryktet går av Lesley Kara som er triller/krim i sjanger aktig. Ganske spennende så langt og jeg liker godt spenningen i boken. Jeg liker å lese litt krim før påsken og rundt påsken, siden det blir tidligere påske i år enn i fjor.

Hva leser du denne helgen?Liker du å lese krim før eller i påsken eller hele året?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne helgen har det ikke blitt tid til lesing. Det har vært flyttehelg for noen i familien. Kommer sterkere tilbake neste uke!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lykke til med flyttehelg, og fint med nye uke og nye muligheter :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden sist, når det enn var, har jeg kun kommet 90 sider (1/3) inn i boka Demokratiets langsomme død av Janne Haaland Matlary. Jeg har ofte likt å ha en motstemme til mine egne meninger, Haaland Matlary er en slik stemme. Hun mener om migrasjon at vi blir altfor følelsesmessige involverte i slike saker, og bruker Ungarn sitt gjerde rundt grensa som bakgrunn. For da det kom 800 000 tusen mennesker på flukt fra Afrika, Syria og Afghanistan samtidig, var det f.eks kun Listhaug av sentrale politikere som ga tommelen opp i Norge for et gjerde rundt Ungarn. Vi andre "følte" for mye, sier hun i boka. Jeg mener det er en vrien balansegang, for uten følelser faller medmenneskeligheten sammen - samtidig som noe måtte bli gjort.

Nå som årsmøtene har kommet til endes bør det bli mulig å lese mer. Satser på det :-)
Nyt dager og kvelder og netter den neste uka med ei bok i hånda eller stemme på øret.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det er interresant å diskutere flyktningstrøm, men det er ulike meninger rundt dette. Jeg mener må kunne disktutere på ulike hold, men man må ikke glemme det menneskelige perspektiv at mennesker har rett på en trygg plass å bo med tak og mat over hodet. Håper du får en god lesning videre og ha en god søndag :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne uken har jeg bestilt :

Forfølgelsen av Julian Assange : eller kunsten å kneble en brysom budbringer av Gisle Selnes
Når du kjenner at det begynner å ta slutt av Stig Larsson
+
Stefans lille svarte av Stefan Sundström
Det glemte århundre - historier fra 1600-tallet av Atle Næss

De to siste har jeg bestilt hos Ark som jeg skal hente i neste uke. Så jeg har forsynt av Mammutfatet. Det var fordi i dag morges så våknet jeg opp med sludd og hvit dekke og var ikke lysten til å reise til byen. Heldigvis så forsvant sluddet i løpet av dagen og marken rundt omkring begynner å bli grønn.

Utenom det så er jeg med på 2024 Valentine Hunt på Librarything og har løst 11 gåter utav 14. I desember i fjor var det Treasure Hunt 2023 der jeg klarte alle 12 gåtene.

PS! Har løst alle 14 gåtene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Interresant bøker du har bestilt deg. Mammut hørtes gøy ut. Fint med litt vår stemming overalt. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er kjøkkenet ferdig? I så fall har du kanskje bedre tid til bøker.
Påske er krim, det er som oftest bare da jeg leser krim. Pussig tradisjon i grunn.
Denne helgen er jeg i Spania og har med meg Steppeulven av Hermann Hesse, og har endelig kommet i gang med den - koser meg!

Ønsker deg og alle andre bokormer en god helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dessverre er ikke kjøkkenet helt ferdig, men det kan hende det blir ferdig tirsdag håper jeg. Jeg har litt tid bøker, men ja får se hvordan det blir neste uke. Hørtes fint ut med bok og Spania. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud Husevåg