I det siste har lese motivasjon vært særdeles lav kan hende det har med lite struktur å gjøre og at man ikke har nøyaktig mål i forhold til lesning med hvilke bøker osv. I tillegg holder vi på å pusse opp kjøkken og det tar lengre tid enn tenkt, så ja det mye som skjer om dagen kan du si. Men i dag fikk lest ferdig fortrolighet av Katie M Kitamure som er en lesesirkel bok til neste onsdag, som jeg likte, men også en sær bok som jeg må fundere over videre. Ellers har jeg flere bøker som venter av Skybäck, Strøm og Aleksisiijevitsj.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en fin helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Samme her, latt bøkene ligge lenge nå pga andre ting som okkuperer hodet.
Jeg startet på Min Kamp bind 3 av Knaugsgård for flere uker siden, men det er ikke boka sin feil at ukene går. Denne helgen skal jeg vie tid til lesing igjen.
På øret har jeg Bjørn Vatnes "Død og oppstandelse".

God lesehelg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hva synes du om Død og oppstandelse? Jeg har lest Nullingen av Paul Abel, og likte den godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke kommet så langt, nesten 2 timer ut. Jeg tror jeg liker den godt. Dette er en ny forfatter for meg som jeg har fått øynene opp for. Likte veldig godt Underliv på lydbok :D Nullingen er på lista.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint med både tid til lesning. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det hender dessverre at perioder med lav motivasjon eller tid til lesing inntreffer. Jeg har funnet ut at for meg så er januar og februar gode måneder å lese mye på. Andre tider på året kan være mer varierende, fordi det skjer mer da. Du kommer sterkere tilbake! Fortrolighet virker som en interessant bok, den må jeg sette på leselisten.

Akkurat nå leser jeg Dyprød hibiscus, av Chimamanda Ngozi Adichie. Den leser jeg både fordi den har stått på leselista mi en stund, men også fordi februar er Black History Month. Dette er den 5. boka jeg leser av henne (og jeg har to til på ønskelista). Denne boka er hennes debutroman, og blir allerede omtalt som en moderne klassiker. Den handler om femten år gamle Kambili og hennes bror, Jaja, som lever med en tyrann av en far - under religionens svøpe. Handlingen er fra Nigeria, og familien er veldig velstående.

Jeg har også et langtidsprosjekt hvor jeg hører på Og bakom synger skogene, av Trygve Gulbranssen. Boka er fra 1933, og er første boka i en trilogi. Trilogien er oversatt til mer enn 30 språk og har solgt over 20 millioner eksemplarer. Med andre ord en av Norges mestselgende bøker, men også ukjent for mange av oss. Dette er omfattende bøker, første bok står listet opp med 871 sider. Derfor syntes jeg det er fint å høre den på lydbok (11 timer). Teksten egner seg godt til lytting synes jeg, og jeg liker boka veldig godt så langt.

Ønsker alle en god helg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ah, Ngozi Adichie har vore på mi liste lenge! Denne helga blir det visst aviser og fag, og resten frå forrige helg. Har spart og spart på Lena Andersson 😅

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hørtes fint ut med to gode lesemåneder. Interresant av Adichie. Gøy med et langtidsprosjekt, jeg leste i 2020 mer Gulbranssen sin trilogi etter anbefaling jeg fik. Godt med god lydbok. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei på deg!
Slike prosjekter tar som oftest lengre tid men det blir sikkert flott!
Jeg leser «Bikubesong» av Frode Grytten men blir så mollstemt av disse menneskene at jeg lastet ned Tor Åge Bringsværd sin siste utgitte «Sanders. Historien om han som bodde der før bjørnen.» altså Ole Brumm…så dette er en barnebok men ikke egentlig skrevet av Bringsværd selv, hehe…
Jeg kan ikke begynne på et lengre leseprosjekt for jeg har 3 bestilte bøker på bibben som ser ut som de blir ledige til uka og det samtidig!
God helg og god lesning til alle.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja det blir veldig flott når det er ferdig. Veldig stillig ide av Bringsværd. Gøy med tre bøker. Håper du får en god lesning og ha en god helg .)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, livet kan komme inni mellom lesing er sikkert. Jaja jeg kan ikke gå forbi en bokhandel uten at noen bøker blir med meg hjem. Sist var Ark. Hehe beina først og resten av meg etter.

Mor om natten av Niels Fredrik Dahl
Tung tids tale av Olaug Nilssen
Familieleksikon av Natalia Ginzburg
Drømmehuset av Veronica Henry (tilbud for medlemmer)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Familieleksikon var en flott bok, du kan glede deg til den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk. Det var som om jeg var i "candystore" da jeg var på Ark. Mye å velge mellom. Utdraget på baksiden sier noe + magefølelsen, men opplevelsen av lesereisen blir noe annet fordi det skjer underveis. Når jeg får tilbakemeldinger øker det til leselyst - ikke for store forventning, akkurat passe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hørtes ut som gode bøker du har kjøpt deg. Dahl er en god forfatter, har lest fars rygg i fjor av han likte den veldig godt. Ginzburg har jeg også lest en bok av som jeg også likte ganske godt. Nilssen har jeg også lest noe av. Henry ikke så langt, men det kan jo fortsatt skje. Bokhandel er koselig da, viktig å støtte de. :)

Håper du en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud Husevåg