Hei! Jeg opplever stadig at uthevinger i lister forsvinner. Nå er jeg i ferd med å ferdigstille leseutfordring-listene mine fra 2023. Alle titler er utheva, og ligger med to stjerner på hver side av det som skal utheves når jeg ser på "rediger liste". Når jeg lagrer så er likevel ikke det mellom stjernene utheva. Har prøvd å fjerne stjernene manuelt og utheve på nytt, har prøvd å fjerne alt i lista, lagre, så lime inn lista på nytt igjen i det som nå er en tom liste. Ingenting funker.

Det er altså i tekstfeltet på listene jeg mener. Se eksempel under. Alle de som her IKKE er utheva, er utheva når jeg redigerer. Den nederste tittelen har stjerne på begge sider, men kommer her opp uten utheving og med stjerner på én side.

Bilde av liste

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimJulie StensethReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud