Er det mulig å "slå sammen" noen dubletter av samme tittel? Det finnes jo veldig mange søketreff som egentlig er samme bok i forskjellige utgaver, norsk og engelsk, og det kan finnes tre eller fire separate treff på ulike engelske utgaver.

Og det virker som om bøker man legger inn selv ikke kommer opp som treff i søket. Kjedelig det, hadde for det første vært veldig praktisk å kunne søke på bøker bare en person har lagt ut, og det blir jo bare flere dupliserte søk dersom disse bøkene blir søkbare senere...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Prøv en populær forfatter som Helen Fielding eller Yann Martel, for eksempel. 15(!) separate treff på Historien om Pi/Life of Pi på ulike språk. 4 ulike Bridget Jones-bøker totalt - de har til sammen 23 treff.

Mye raskere å finne mindre kjente bøker om man slipper å bla gjennom så mange treff, og mye greiere å finne diskusjoner, kommentarer og anmeldelser som gjelder samme bok når de faktisk ligger på samme sted.

Det burde kanskje vært en "legg til annen utgave"-funksjon om noen vil legge ut norsk utgave av en eksisterende engelsk bok(eller omvendt)?

Har det forresten skjedd en endring nylig når det gjelder rekkefølgen for søketreff? Før kom bøkene flest brukere følger først, nå virker det til å komme helt tilfeldig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalTove