La meg begynne med å slå fast at det jeg skrev om boka til Ari Behn IKKE er et angrep, hverken på kongefamilien eller de de velger som livsledsagere. Og i hvertfall ikke om Martha som er min favoritt i den familien pga den måten hun står fram på som egetindivid. Som alle har skjønt nå så aner jeg ikke når de ble gift (eller skilt for den slags skyld). Men det virker som alle har hengt seg opp i min flåsete måte å lure på hvorfor den ble utgitt. Så legger meg flat der på hvordan jeg formulerte meg.
Når det gjelder at det er vanlig å ‘publisere samlinger av skriveøvelser og tidligere upublisert materiale så er vel det mest sant om noen som har et langt forfatterskap bak seg. (Uten å være bombastisk. Det er sikkert mange eksempler som kan legges frem).
Å koble boken til bekjentskap var dumt av meg. Ingen problemer med å se det.
I tillegg skriver han ikke dårlig, men det er da virkelig mange som skriver bra som ikke blir utgitt og da skjønner man ikke alltid bakgrunnen for kriteriene når en bok skal utgis.
Håper dette kan legge debatten ned. Kritikken var ment om boka og intet annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeritaolineTore HalsaDemeterTove Obrestad WøienEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneN