Siden du ikke kan sloss mot tech-selskapene og matvaregigantene alene, kan du like godt hive mobiltelefonen og ipaden, eventuelt spise dem siden de uansett sikkert er sunnere enn de fleste matvarene i butikken. Veldig god analyse av grunnene til at vi mister fokuset.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kan ikke tro hva jeg leser her. Er du seriøs når du sier at man kan spise en iPad eller mobiltelefon fordi de er sunnere enn matvarene i butikken? Det er den mest idiotiske og farlige kommentaren jeg har sett på lenge!

Det er klart at forfatteren Johann Hari gir en god analyse av årsakene til at vi mister fokuset vårt, men det betyr ikke at vi skal ta saken i egne hender og prøve å spise teknologien vår. Det er en fullstendig absurd og usunn idé som kan resultere i alvorlige helseproblemer.

Jeg vil anbefale deg å tenke før du kommenterer. Å foreslå at noen spiser teknologi som en måte å løse problemene våre på er ikke bare tåpelig, men også farlig. Jeg håper du tar til deg denne kritikken og tenker grundigere over dine kommentarer i fremtiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad WøiensomniferumKirsten LundTone HAnne-Stine Ruud HusevågHarald KVannflaskeingar hTralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelAnniken L