Jeg ble totalt oppslukt! Anbefales å lese på engelsk, et massivt og glitrende språk! Ble utrolig fasinert av hovedpersonens omstillingsevne og utrolige overlevelsesevne! Han er kriminell, men fremstår som den mest snille og pålitelige vennen man kan ha! En utrolig sjarm.....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Kom bare til side 250 jeg. Ble for svulstig og glamouriserende for min smak. Mulig den hadde gjort seg bedre på orginalspråket, men tviler på om jeg orker å ta fatt på den igjen. Det er jo så mye annet å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble også utrolig fasinert av det livet hovedpersonen har levd! En kriminell mann, men med et utrolig stort hjerte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fest av en bok med utallige historier! Synes sjåføren/guiden sin engelsk var ustyrtelig morsom. Ellers forteller han på en måte slik at du både ser, føler og lukter!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er også allerede meget oppslukt av denne boken,har akkurat startet.Det er spennede lesing helt fra starten med livet i de myllrende gatene i Bombay. I like!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg med resten av boken, den er en lesefest som en ikke ønsker skal ta slutt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er jeg ferdig med shantaram. ja det er en lesefest som man ikke ønsker tar slutt. den er helt klart en favoritt. fasinerende lesing, man ble helt hekta..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i at Shantaram var veldig bra. Følte nesten jeg var i India noen ganger, for forfatteren beskrev livet der så utrolig bra. Fasinerende å tenke på hvordan noen folk ordner livet sitt uansett hva de havner oppi... Men må si at jeg til slutt var glad for å være ferdig med den. Nesten 800 sider var nok, og jeg var klar for andre eventyr!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

enig, man må "riste" av seg støvet fra bombay.nå skal jeg lese skulte skrifter av sebastian barry.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiIngunn SConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumMads Leonard HolvikNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenRune U. FurbergLeseberta_23Synnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWang