Alltid spennende med "ny" forfatter.
Dette eksemplaret fant jeg på hytta, som en utgivelse i superkompakt utgave. Antagelig noe som har fulgt med et ukeblad eller noe.
Var tom for lesestoff og det var en regnfull dag, så hva gjør man?
Vel vel, om boka var liten, så var fortellingen stor. Og spennende fra første side.
En imponerende debut må jeg si.
Faktisk synes jeg denne var såpass original i sitt tema, og god i fortellerstil at når siste side var lest, og jeg kunne "slippe pusten", var min første tanke; dette vil jeg ha mer av!
Kan da nevne at den neste er allerede lest, og jeg syntes faktisk at den var enda et lite hakk bedre. Men, lest de i rekkefølge, ellers misser man mye viktig bakgrunnstoff.
En god femmer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg gjorde akkurat som deg, fant en "bortgjemt" bok og ble hektet. Nå venter jeg på oversettelse av den siste som kom ut nylig på svensk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Eva.
Da har du vel lest Hvite spor også? Den syntes jeg faktisk var et ørlite hakk bedre. Gleder meg til å lese den 3dje, Skjulte Spor. Såvidt jeg kan se er den oversatt til Norsk allerede, men kun som innbundet selvsagt.
God "Boksommer" .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest hele serien, etter Merket for livet kom Hvite spor, Skjult agenda
og Pappas gutt, så du har flere du kan sette på listen din om du liker serien. Nå er siste bok, Broder Jakob, like rundt hjørnet, men tror ikke den kommer på norsk før i september. Litt irriterende med bruk av cliffhangere, slik flere krimforfattere nå benytter seg av, men serien er overraskende spennende og bra! Riktig god boksommer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin Berg