Dette er den første boka jeg har lest av Toril Brekke, jeg elsker måten hun (i denne boka ihvertfall) brukte virkemidler, alt virker veldig gjenomført og planlagt.
I boka møter vi Agathe som ser tilbake på barndommen sin. Forfatteren bruker et språk som gjenspeiler at det er en voksen dame som forteller fra da hun var barn. Hun forteller hva hun tenkte som barn og beskriver situasjoner og gjenstander som hvordan hun så de da hun var barn.
Språket i boka er pakket full med symboler og overførte betydninger, dette gjør at om man leser mellom linjene blir boka mye "dypere".
Forfatteren bruker mange virkemidler, men fletter dem inn i teksten på en slik måte at det kommer naturlig. Små detaljer (som små deler av skildringer) tidlig i boka viser seg å være viktige senere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Gled deg til "Kobrahjerte"! Den fortsetter der denne slutter, og er minst like overbevisende, gjennomført og intens. Brekke fortjener mange flere lesere- og leserne bør unne seg å lese bøkene hennes :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterTove Obrestad WøienEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanette