Super kokebok! inspirerende, pedagogisk og med en frisk tone!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er helt enig i alt du skriver. I tillegg er det utrulig praktisk at både retter det tar lang tid å lage, og retter som går kjapt er merka.

Etter at jeg fikk denne boka i presang, bruker jeg knapt andre kokebøker. Dessverre er jeg likevel ikke helt fornøyd. Selv om forfatterne har gjort en fantastisk jobb, burde boka vært bedre kvalitetssikra og korrekturlest. Den skjemmes nemlig av en del leie glipper og småfeil. I flere av oppskriftene er en eller flere ingredienser glemt i ingredienslista. Det er veldig dumt når man har handla inn til en rett og glemt å kjøpe en eller flere råvarer. I andre oppskrifter er det omvendt. Råvarer står nevnt i ingredienslista, men beskrivelsen av hvordan man skal lage retten sier ingen ting om når og hvordan man skal bruke dem.

Dette er naturligvis småfeil som forlaget er like mye skyld i som forfatterne. Likevel er de grusomt irriterende. Ekstra ille er det fordi dette kunne vært verdens beste kokebok om det ikke hadde vært for disse små glippene. Vi får håpe forlaget spanderer en ny runde med korrektur og feilsøking til neste opplag. For boka er uansett mer enn god nok til å forsvare både ett og to nye opplag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjeldent bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk enkel og inspirerende bok! Godt smaker det også..!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund