En vond og sterk historie om 15 årige Dorte som blir lurt til å tro at hun skal jobbe på cafe men i stedet blir solgt som hore. Spesielt var den første voldtekten grusom å lese, og jeg måtte legge bort boka ei lang stund. Det er en rystende historie, men verre er det at det her og nå er mange unge jenter rundt omkring som opplever det samme som Dorte, derfor ei bok som er like aktuell i dag som da den ble skrevet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Leste boka for omlag 3 år siden. Husker jeg hadde vondt i kroppen flere dager etterpå. Måtte finne et helt annet emne dernest, for å komme videre. Som du sier, dette er i boka fiksjon men som så altfor mange unge jenter opplever. Til å grine bloddråper av!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beate KristinMarianne AugustaAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømHarald KJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TNina J.B.PiippokattaGrete Aastorp