Jeg har hatt denne boka på leselisten lenge, men hver gang jeg har kommet på at jeg vil lese den har de ikke hatt den inne på biblioteket. Men i dag fikk jeg den endelige med hjem, og det har vært en stor leseropplevelse. Boken er vakker og uendelig trist, og den kommer til å sitte lenge i kroppen! Handlingen er beskrevet fra et barns perspektiv, og det naive i det gjør det enda mer trist. Likevel blir man minnet på at barn former vennskap på tvers av voksnes politikk og ideologier. Som sagt; vakker, trist og en bok som blir sittende i kroppen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ei fantastisk bok (og film). John Boyne er nå komen ut med ei ny bok: Gutten på toppen av fjellet. Denne boka har me bestilt som klassesett på skulen eg jobbar på, - og gler meg til å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StøreHarald KStig TkntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Ellen E. MartolPiippokattaAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterRandi