Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er enig med deg i at den flommer over av mye "unyttig" men jeg har alltid tenkt at det var en måte hovedpersonen ville ha prøvd å få deg til å se bort fra realiteten i hva som faktisk foregår. Handlingen er skrekkelig for seg selv, og dette er jo noe hovedpersonen rettferdiggjør og unngår blant annet med å bland inn masse "unyttig". jeg er totalt enig i at han er en pervers og grusom person.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg sitter med mye av det samme inntrykket og den samme følelsen. At handlinger og følelser pakkes inn i alt mulig annet av info. Jeg synes det er et godt virkemiddel - selv om det er forferdelig irriterende og slitsomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MathiasPiippokattaStig TTurid KjendlieTonesen81Julie StensethRoger MartinsenHilde H HelsethCatrine Olsen ArnesenWencheAvaChristofer GabrielsenKnut HauglandEvaAndreas BokleserHilde Merete GjessingAnneWangIngunn SKarin  JensenAlice NordliOleRufsetufsaBård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti STor-Arne JensenTone SundlandAnn ChristinVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne Augustasiljehusmor