Hei! Eg heldt foreløpig på med Dag Solstad si "16.07.41", som foreløpig er litt tung å kome gjennom, men samstundes uhyre fascinerande, ettersom han beskriv dei allmenne, innerste tankane våre så bra.

Er det nokken som har tips til Solstad-bøker som kan verke litt meir "lettlest", eller berre noko ein burde lese av han?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Irr! Grønt! var mitt første møte med Solstad for veldig lenge siden. Den var lettlest og veldig fin, - syntes jeg da. Jeg har nå i etterkant tenkt at den kanskje egentlig var litt ekkel! Hovedpersonen hadde som prosjekt å bryte ned en tilsynelatende vellykket kvinnes selvbilde, hvis jeg husker rett, - jeg bør visst lese den om igjen! Hovedinntrykket av boken er at jeg syntes den var interessant og veldig artig med skildringer av et for meg gjenkjennelig studentliv., - samt til tider hylende morsom!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"17. Roman" var god synes jeg! Den var ikke tung å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Genanse og verdighet, kanskje?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Einig i det valet. Eg las boka i samband med nordisk grunnfag og avslutta oppgåva mi med hovudpersonen Elias Rukla eigne ord: Han oppdager at han er overflødig. Det er helt opplagt at han er en lærer som mener at det som gjør ham til lærer - at han er i stand til å formidle noe fra vår kulturarv videre til kommende generasjoner - det er det ikke lenger behov for. Ibsen-scenen viser hans angst over dette, og hans innestengte raseri. http://www.dagbladet.no/kultur/2006/08/04/472970.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den er veldig bra - har omtalt den i bloggen - (Det er link på slutten av omtalen til andre Solstad-omtaler jeg har der)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsPiippokattaAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne MidtsundMarit HøvdeBertyTone Sundland