Kjempesøt bok om ei vakker,men til tider vanskelig jente ved navn Victoria! Hennes barndom har vært og er tung,og hun har nok flere svik og vonde minner i bagasjen allerede som tenåring enn de fleste av oss har gjennom hele livet.

Selv om jeg fort kom inn i handlingen, og følte sterk medlidenhet og empati for lille Victoria - fant jeg endel situasjoner underveis mektig irriterende. I noen tilfeller følte jeg boka mistet litt grepet over handlingen og ble litt vel tullete/dramatisk.

Allikevel er dette absolutt en bok jeg vil anbefale videre! Mye fordi den tar opp et veldig viktig tema - den viser et godt eksempel på hva en vond oppvekst uten nok trygghet,omsorg og pleie kan gjøre med et menneske..

I tillegg- Etter å ha lest ferdig boka satt jeg igjen med en stor takknemlighet og kjærlighet til min egen mor- for at jeg har vært så heldig og hatt henne der hele min oppvekst. Som alltid stiller opp og er der når det trengs. En viktig tankevekker om at det dessverre ikke er alle som er like heldige... :/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTanteMamieEivind  VaksvikEvaTorJoannAnn ChristinIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKirsten LundLars MæhlumHeidiSynnøve H HoelTorill RevheimLinda NyrudIngunn ØvrebøFindusLailaAnniken RøilTheaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIreneleserDemeterLisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergReidun SvensliPiippokattaNorahMorten BolstadBertyTonesen81Eileen BørresensveinAnne-Stine Ruud HusevågritaolinesomniferumEgil StangelandHarald KAgnete M. Hafskjold