Likte Råta betraktelig mye bedre en Odinsbarn. Det er et høyere tempo i handlingen og historien utvikler i en retning som overrasket meg positivt. Boka besvarer mange spørsmål som jeg satt igjen med etter å ha lest Odinsbarn. Vi får vite mer om bakgrunnen til Hirka, hvem hun er og hvor hun kommer fra, historien til Ymslanda og de blinde, eller likfødte og nábyrn, som de også kalles. Jeg likte veldig godt at forfatteren har blandet inn vår verden i fortellingen om Hirka. Egentlig er boka en kritikk av vår verden, da den beskrives som døende, livløs og råtnende. Sammenlignet med Ymslanda er vår verden Evnelaus. Karakterene skildres godt og forfatteren er veldig god på å sette ord på Hirkas tanker og følelser. Nå håper jeg tredje bok er like god, og skal ta fatt på den omgående.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig med deg i at bøkene er veldig forskjellige. Liker godt tolkningen din, synes også at karakterene endret/utviklet seg veldig. I motsetning til deg likte jeg Odinsbarn best, men det er smak og behag - gleder meg til tredje bok jeg også. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsa